ΕΝΑ ΣΥΓΧΡΟΝΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ

Το εστιατόριο Lyra, συνδυάζοντας τα παραδοσιακά και τα σύγχρονα στοιχεία της αυθεντικής ελληνικής κουζίνας, δημιουργεί μια ιδιαίτερη γαστρονομική εμπειρία. Στο νεοκλασικό κτίριο της οδού Λυσίου στην γραφική και ιστορική γειτονιά της Πλάκας, ακριβώς κάτω από την σκιά της Ακρόπολης η Lyra προσφέρει ένα μοναδικό ταξίδι στις συνταγές και στα πιάτα από όλες τις περιοχές της Ελλάδας.

παραδοση & συγχρονη ελληνικη κουζινα

Ο συνδυασμός της παράδοσης και της μοντέρνα αισθητικής, δημιουργεί ένα χώρο ο οποίος καλωσορίζει τον επισκέπτη δημιουργώντας του μια νοσταλγική διάθεση. Στην Ελληνική μυθολογία η Lyra έχει ως σημείο αναφοράς τη λύρα του μουσικού και ποιητή Ορφέα, που κατασκευάστηκε από τον Ερμή, και δόθηκε στη συνέχεια στον Απόλλωνα ως προσφορά. Η Lyra μένοντας πιστή στο μελωδικό της όνομα προσφέρει καθημερινά ένα γαστρονομικό ταξίδι συνοδευόμενο από ζωντανή μουσική.

c
πιατα
c
μουσικη
c
κρασι
Latest news

Keep up with us

Penatibus et magnis dis parturient montesone. Diam tell venenatis parturientut eu auris vulputat.

No posts were found for provided query parameters.

υψηλη ποοιοτητα

ΕΝΑ ΜΕΛΩΔΙΚΟ ΤΑΞΙΔΙ ΣΤΙΣ ΓΕΥΣΕΙΣ

Θεσπέσιο brunch, απολαυστικό μεσημεριανό και υγιεινά πιάτα από τη πλούσια Ελληνική κουζίνα συνοδεύονται από ευφάνταστα cocktails και μια προσεκτικά επιλεγμένη λίστα κρασιών.

    Καντε κρατηση

    και απολαύστε ελληνική δημιουργική κουζίνα